Beaphar Cat Comfort raspršivač za smirenje mačaka

Efikasno sredstvo za smirenje mačaka i sprečavanje neželjenog ponašanja.

Adidas shoesShop: Nike

Catcomfort - raspršivač za smirivanje mačaka. Starter kit sadrži utičnicu za raspršivanje i bočicu rastvora. Ovaj preparat predstavljam idealno rešenje za smirenje mačaka svih starosti. 

Beaphar CatComfort® Calming Diffuser umanjuje stres i neželjeno ponašanje pri promeni sredine, dolaska novog ljubimca, renoviranju stana, oluje sa grmljavinom, vatrometa i svim drugim situacijama koje mačka doživljava stresno.

CatComfort koristi feromone, koji su klinički potvrđeni da pospešuju osećanje spokoja i smanjuju sveukupnu anksioznost koju izazivaju svakodnevni stresovi u vašem domu i oko njega.

Tečnost u raspršivaču Beaphar CatComfort® sadrži kopiju prirodnog mačjeg facijalnog feromona koji mački daje neprekidnu ospokojavajuću poruku da se nalazi u bezbednom prostoru. Mačji facijalni feromon je zapravo grupa hormona koji mačke luče iz žlezda oko obraza, brade, čela i usta. Mačke trljanjem glave o razne predmete, druge životinje i ljude ostavljaju svoj miris i na taj način komuniciraju sa svetom oko sebe.